Många fina samtal

Denna vecka har varit kort men intensiv. Vi har haft våra utvecklingssamtal och praodagar. Vilka fina samtal vi har fått delta i under denna vecka. Eleverna är så proffsiga när de ansvarar för sina samtal. Det har även varit roligt för oss klasslärare att få träffa er föräldrar.

Nästa vecka får eleverna samanställa frågor och foton från praon till presentationer som de håller för klassen på fredag. Det ska bli mycket spännande och intressant.

På tisdag kommer säkerhetsstrategen från kommunens Trygghetsenhet för att informera, samtala och göra värderingsövningar med eleverna. Temat är tobak och alkohol. På torsdag är det dags för vår vinterfriluftsdag. Det är viktigt att läsa igenom informationen om dagen. Särskilt viktigt är det att barnen har varma kläder och skor på sig!  Barnen slutar tidigare denna dag vid kl 13. Vi kommer att fira fredagens vänliga vecka med en sportfredag. Eleverna får gärna komma klädda sportigt på fredag.

Vecka 8
Måndag:
Tisdag: Idrott
Onsdag:
Torsdag: Vinterfriluftsdag avslutas ca kl 13
Fredag: Sportfredag. Glosförhör engelska https://glosor.eu/ovning/glosor-vecka-8.8886544.html

Vecka 9 Sportlov

Vi vill tacka för ytterligare en fin vecka med era barn och önska er alla en glad helg!

Britt, Cecilia och Alex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *