Veckobrev v. 47

Hej!

Här kommer information om veckan från två av våra bloggare:

Bilduppgift

Flera blogginlägg kommer på måndag.

På SO:n har eleverna arbetat om ett eget landskap. Samma landskap har de arbetat om på textilslöjden. Temat under Kulturskolans projekt med oss i åk 4 är också Sverige så vil lär oss om Sverige på olika sätt.

Under halvklasslektionerna ons/tors har vi arbetat med värdegrunden. Vi pratar om klassrumsregler och hur vi vill ha det i skolan. Hur skapar vi den miljön vi vill ha? Hur är vi mot varandra och hur pratar vi med varandra? Vi är olika och vi jobbar på olika sätt. Det kommer många kloka tankar från eleverna och vi har haft bra samtal.

Nästa vecka:

Måndag: Idrott, Svenskauppdraget ska vara gjort till kl. 08.30.

Tisdag:

Onsdag: Idrott för A-gruppen

Torsdag: Idrott för B-gruppen

Fredag: Kulturskolan är med oss.

Trevlig helg!

Hälsningar

Bea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.