Blogginlägg v. 36

Den här veckan har vi börjat att göra en smiley, Smiley kan vara en glad, arg och ledsen gubbe. Man gör så här att man har en papperstallrik och ett gult papper som man klipper ut och sen ritar man den smilysen som man känner sig som. I veckan har vi också börjat skriva en berättelse både på Ipaden och på papper. Vi fick skriva en valfri berättelse. Vi fick lite bilder till hjälp. Det  kunde vara fantasi. I måndags fick vi gå till biblioteket och låna böcker. I tisdags tog vi av Ipadskalen och gav en kod till Bea. På slöjden gjorde blåa gruppen en megapenna som man kan lägga små pennor i. På slöjden fortsatte röda grupp med att virka. Idag fredag hade vi storsamling på morgonen. Vi pratade om värdegrundsarbete, alla klasser visade upp olika värdegrunds uppgifter. I klass 4 berättade eleverna Christopher, Elis, Salar, Josefine, Majja och Hilda om vad vi gjorde. Spindelnätet, vårat klasspussel och Spiken. Vi lägger ut bilder på det.

Hälsningar Miranda, Liam, Embla och Gabriella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.