Veckobrev v.12

Hej!

I tisdags när det var studiedag var det internationella down syndromdagen och under några år har det uppmärksammats med Rocka sockorna. De som ville fick göra det på fritids den dagen och även här i skolan på onsdagen.
Varför just rocka sockorna då?
Jo, det är för att fira och uppmärksamma allas olikheter och det tycker vi passar fint med skolans vision:

”Alla är olika, alla är unika, alla kan lyckas!”

Den här veckan har vi gjort färdigt alla delprov i svenska. Barnen har läst högt för vår speciallärare Lisa och skrivit två texter. Nästa vecka är det dags för nationella prov i matematik. 🙂

I torsdags gjorde vi en uppskattad paus-övning som heter ”Vem startade rörelsen?”. Fråga ditt barn hur den övningen gick till!

Idag hade klassen sina sista teaterlektioner med Annika från kulturskolan. Grupperna spelade upp sina teatrar för varandra. Vilka fantastiska skådespelare vi har i klassen! 🙂


rektorsbloggen finns information om förflyttningen av elever från Valstaskolan som vi önskar att alla läser. Vi har pratat med alla elever om detta på skolan innan de gick hem idag.

I tisdags när det var studiedag var det internationella down syndromdagen o under några år har det uppmärksammats med Rocka sockorna. De som ville fick göra det hemma den dagen o även här i skolan på onsdagen.

Varför just rocka sockorna då?
Jo det är för att fira o uppmärksamma allas olikheter o det tycker vi passar fint med skolans vision:

”Alla är olika, alla är unika, alla kan lyckas!”

Tack till veckans stjärna, Hilda! Nästa vecka är det Elisa som är vår stjärna!

v.13:

måndag: idrott

tisdag: läsuppdraget (kap 22) och Nomp-uppdraget tillbaka

onsdag: nya uppdrag med hem

torsdag: idrott

fredag: invigning av skolans bibliotek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.