Veckobrev v.3

Hej!

Vilken annorlunda vecka vi har haft! Först är fröken spontan och drar i väg med klassen till Naturhistoriska riksmuseet, som visar sig vara stängt…. Sedan brakar magsjukan lös! Hej och hå!

Hur som helst så hade vi en mysig dag i måndags och fick öva på att åka buss, pendeltåg och tunnelbana. Jag har lovat klassen att vi såklart ska åka tillbaka till museet en dag när det är öppet! 🙂 Det får bli efter utvecklingssamtalen för nu behöver vi använda mycket tid till att förbereda samtalen. Vi är redan i full gång med förberedelserna.

Idag fredag är det bara 4 barn här i klassen och totalt ca 60 elever på hela skolan. Flera i personalen är också sjuka. Nu måste vi alla hjälpas åt att få stopp på magsjukan. Läs inlägget från Cecilia här.

På fritids har barnen i flera år arbetat med programmering. Nu i veckan har vi även i klassrummet börjat att lära oss tankesättet inom programmering.Programmering är inte bara kopplat till matematik och teknik utan i lika hög grad till ämnen som idrott och hälsa, svenska och samhällsorientering. Mycket spännande och givetvis uppskattat.

På torsdag och fredag nästa vecka är jag i London på BETT-mässan. BETT-mässan är världens största mötesplats med fokus på skolans och förskolans digitalisering. Åsa och Alexander har då hand om klassen.

v.3:

måndag: idrott

tisdag: nomuppdraget och läsuppdraget färdiga

onsdag: nya uppdrag med hem

torsdag: idrott, Ida i London

fredag:Ida i London

 

Kryakram till alla sjuklingar! Hoppas att ni snart mår bättre igen! <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.