Veckobrev v.17

Hej!

Stort tack till våra sex duktiga representanter på SETT-mässan. Jag fick höra att ni gjorde riktigt bra ifrån er och var fantastiska ambassadörer för Steningehöjdens fritids! 🙂

Idrottslektionerna kommer att vara utomhus oavsett väder ända fram till sommarlovet. Se till att skicka med kläder efter väder!

Eftersom barnen har läst ut ”Diamantjakten” ser läsläxorna lite annorlunda ut resten av terminen. Se mitt förra inlägg på bloggen ””Nya” läsläxan” för mer information. Klassen tyckte att ”Diamantjakten” var både rolig och spännande!

Den här veckan har barnen läst in kapitel 4 i berättelsen ”Trollkarlen”. Det gör de i appen ”book creator”. Så småningom kommer ”Trollkarlen” att även bli en ljudbok!

Här på bloggen på sidan ”Hemligt uppdrag” finns nu ett nytt uppdrag för den som vill ha lite fler hemuppgifter. Den här gången är det hemliga uppdraget kopplat till läsläxan…

Nästa vecka är det röd dag på torsdag, Kristi himmelsfärdsdag. Då har både skola och fritids stängt. Fredag är en klämdag, men fritids har öppet för anmälda.

 v.18:

måndag: idrott ute

tisdag:

onsdag: läsläxan tillbaka

torsdag: lediga (skola och fritids stängt)

fredag: klämdag (fritids öppet för anmälda)

trevlig helg

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.