Apan Zooso i Norge!

Hei.
Jeg har det så moro her på tur. På første bilde ble jeg funnet av en jente som heter Luna. Hun fant meg i Mallorca. Luna bor i Norge og tok meg med dit. Hun bor i Lier kommune. På bilde to kan dere ikke se meg, men jeg sitter inne i jakken til Luna, hun med svart jakke. Det var veldig gøy, jeg fikk prøve å ri på hest. På tredje bilde sitter jeg med Luna og Lea og ser på film. Dette har vært en bra uke og snart skal jeg videre på nye eventyr. Jeg skal fortelle hvor jeg havner videre.
Hilsen Apan Zooso.

I’m having så much fun. On the first picture a girl named Luna found me in Mallorca, an island in Spain. Luna is from Norway and that is were I am now. She lives in Lier in Norway. On the second picture you can’t see me, but I am sitting inside Luna’s black jacket. I got to ride a horse!! That was so much fun. In the third picture I am relaxing with Luna and Lea, watching the movie Spirit. It’s almost time for me to move on to somebody else. Stay tooned for more exciting news. Thanks for sending me on this adventure,

Love Apan Zooso

IMG_07251

bilde 1 bilde 2 bilde 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *