Veckobrev v.2

Hej!

Välkomna tillbaka och välkomna till vår nya skola! Extra välkomna till Elisa och Christopher och deras familjer. Vad roligt att ni valt just Steningehöjdens skola! 🙂

Den här veckan har såklart mycket tid gått åt till att lära ”känna” den nya skolan. Hitta till alla lokaler, lära oss alla nya rutiner i korridorer, kapphall, skolgård, fritids, matsal…. Det är så fint i skolan och maten har varit fantastisk hela veckan! Riktigt lyxigt! Vi har också prata mycket om hur vi vill ha det i vår nya skola. Hur vi ska göra för att den länge ska kännas ny och fräsch.

Vi har också lagt mycket tid på att fundera och diskutera kring hur en bra vän ska vara. Många kloka tankar som vi ska försöka efterleva! Lätt att veta hur man är en bra vän, men svårt ibland att själv vara en.

IMG_4444

Vi har också skrivit om 2016.

IMG_4446

Skolknep = smarta tips hur vi kan bli världens bästa klass! Först fick alla tänka i sitt eget huvud vilka skolknep vi skulle ha den här terminen. Sedan fick de diskutera med sin bordsgranne och slutligen lyfte varje grupp fram sina idéer för hela klassen. Det här kom vi fram till:

IMG_4445

Nu på onsdag 20/1 är alla föräldrar hjärtligt välkomna på skolans invigning kl. 15.00 i matsalen, därpå rundvandring.

image

v.3:

måndag: idrott (inne), musik

tisdag:

onsdag: INVIGNING kl. 15.00

torsdag: terminens första läsläxa hem (kap 16), idrott (inne)

fredag:

 

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.