Sång och rocka sockorna

Idag åkte vi buss till Kulturum och var med på Kulturskolans föreställning. Vi fick vara sjungande publik och även uppträda på scenen med en sång! Barnen sjöng jättefint och rockigt! Vi sjöng bland annat ”Coola balla brillor”, ”Gå och fiska” och ”Galen i glass”. Vi kom riktigt i sommarstämning!

IMG_3611

 

Idag pratade vi om lika och olika. Vi pratade om vilken tur vi har att vi alla är så olika på utsidan. Hur skulle det annars se ut? Vi pratade också om hur viktigt det är att få vara den man är. Vi tittade på en film som säkert många av er föräldrar också har sett. Den är verkligen fantastisk och bra att samtala om.

De barn som vill får gärna vara med och ”rocka sockorna” på fredag. Det betyder att man sätter på sig två olika strumpor den dagen. Detta för att visa att det är helt okej att vara olika. 🙂

strumpa 1 strumpa 2

 

 

 

 

3 svar på ”Sång och rocka sockorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.