Veckobrev v.46

Hej!

Ännu en vecka har sprungit förbi. Jag har precis kommit hem från en spännande och lärorik vistelse i London med besök på två skolor.

I veckan har vi arbetat med frukter på engelskan. Vi har arbetat med grundfärgerna på bilden och blandat dessa och fått fram andra färger. På svenskan har barnen skrivit och berättat om sin familj, ritat till och läst upp texten för klassen. På matten har vi arbetat med talet 7.

Hela skolan har under veckan haft fokus på ansvar som är ett av våra fyra hörn i skolans värdegrund. Vi har pratat om hur man är när man är bra på att ta ansvar. T.ex att man kan samarbeta med andra, att man inte alltid behöver få sin vilja igenom och att man uppskattar och tycker att det är bra att vi alla är olika!

Nästa vecka blir det fokus på gemenskap.

Vecka 47:

måndag: idrott

tisdag:

onsdag:

torsdag: idrott, läsuppgift med hem

fredag:

Hoppas att ni har haft en fin helg!

7 färg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *