Veckobrev v.45

Hej!

Då var vi i full gång igen efter höstlovet! Att det dessutom tillkommit två härliga klasskompisar känns jätteroligt! Hoppas att ni kommer att trivas hos oss!

Under veckan har vi haft besök av flera olika vuxna i klassrummet och barnen får mycket beröm för hur duktiga de är på att arbeta och på att ge varandra arbetsro! J

Igår kom första snön till barnens stora glädje, men oj så blöta de blev! Se till att barnen har bra kläder med sig och att det finns ombyte i plastkassen i kapprummet!

Nästa torsdag och fredag är flera av skolans lärare i London på studiebesök. Vi ska titta på hur de använder iPads i undervisningen och även studera olika lärmiljöer som kan vara bra att ha med sig i planerandet av vår nya skolbyggnad. Evlin och Robert kommer att vara med klassen dessa dagar.

V.46

Måndag: idrott

Tisdag:

Onsdag: Läseboken med till skolan

Torsdag: Ida i London, gymnastikdag (se info nedan från idrottslärarna)

Fredag: Ida i London

 

En riktigt trevlig helg på er! /Ida

 

Här följer info om torsdagen den 13/11:

Gymnastikdag

Torsdagen den 13 november kommer hela skolan att vara en heldag i sporthallen. Vi har förmånen att få undervisning i gymnastik av elever från Arlandagymnasiets elitklass i gymnastik. Alla elever på skolan kommer att delas in i 4 grupper. Sedan kommer eleverna få prova på 4 olika stationer under dagen. 3 stationer före lunch och 1 efter.

Alla elever samlas på skolan där de börjar sin skoldag (det gäller även åk 5) och sedan avslutas dagen i sporthallen. F-klassen och 1:orna slutar 13.10 men behöver då duscha och övriga klasser slutar 14.00.

De som ska vara på fritids stannar kvar i sporthallen tills vi går tillbaka till skolan igen.

Alla elever har ombyte och duschgrejer med sig precis som vanligt.

Vi kommer att gå till skolan och äta lunch så det vore toppen om alla har med sig överdragskläder för de kommer inte att duscha mellan passen.

 

Ser fram memot en spännande dag!

/ Åsa & Robban

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *